Ştiri site

 
 
Imaginea Dani Radulescu
Participați la trendence Graduate Barometer 2016 (premii în valoare de 4500 Euro)
de către Dani Radulescu- vineri, 23 octombrie 2015, 15:28
 

Stimaţi studenți,

Vă invităm să participaţi la unul dintre cele mai cuprinzătoare studii europeane despre educație și carieră.

În fiecare an,aproximativ 950 universități din Europa primesc informații valoroase despre gradul de satisfacție al studenților lor prin intermediul trendence Graduate Barometer.În acelaşi timp, înjur de 280.000 de studenți contribuie la modelarea mediului educațional și a celui legat de dezvoltarea carierei prin obiectivele și motivațiile pe care le împărtășesc în cadrul acestui studiu.

Doriți să contribuiți şi dumneavoastră la studiu? Angajatorii și universitatea vor fi informați cu privire la dorințele dumneavoastră! Răspundeți întrebărilor studiului folosindlink-ul următor:

Banner

și aveți şansa de a câștiga prin tragere la sorţi aleatoriu:

  • unul dincele 5 vouchere x 500 euro (aprox. 2.250 RON)*
  • unul dincele  10 vouchere x 200 euro (aprox. 900 RON)*

 *Puteți utiliza voucherele BestChoice Europe în peste 70 de magazine online. Creditul voucherului poate fi divizat în mai multe magazine online și pot fi folosite combinat mai multe vouchere.

 La finalul completării chestionarului putețidescărca gratuit rezultatele ediției anterioare, un raport care conține informații utile cuprivire la studii și dezvoltarea carierei. Răspunsurile sunt anonimizate și datele dumneavoastră sunt protejate conform legilor în vigoare.

Your future has a voice!