Ştiri site

 
 
Imaginea Dani Radulescu
Anunt!
de către Dani Radulescu- joi, 18 februarie 2016, 19:24
 

Stimaţi studenți,
Universitatea "AurelVlaicu" din Aradși institutul de cercetare trendence din Berlin vă doresc sărbători senine, un excelent an 2016 și mult succes!
Ați fost invitați participaţi la unul dintre cele mai cuprinzătoare studii europene despre educație și carieră. Vă mulțumim mult pentru participarea de până acum!  
În cazul în care nu ați avut ocazia de a participa, puteți încă până la 1 februarie să vă alăturați celor în jur de 280.000 de studenți din 24 de țări europene care contribuie anual la modelarea mediului educațional și a celui legat de dezvoltarea carierei. Angajatorii și universitatea vor fi informați cu privire la dorințele dumneavoastră!
Răspundeți  întrebărilor studiului folosind link-ul următor

www.trendence-gradbarometer.eu

și aveți şansa de a câștiga prin tragere la sorţi aleatoriu:

  • unul dincele 5 vouchere x 500 euro (aprox. 2.250 RON)*
  • unul dincele  10 vouchere x 200 euro (aprox. 900 RON)*

 *Puteți utiliza voucherele BestChoice Europe în peste 70 de magazine online. Creditul voucherului poate fi divizat în mai multe magazine online și pot fi folosite combinat mai multe vouchere.

 La finalul completării chestionarului putețidescărca gratuit rezultatele ediției anterioare, un raport care conține informații utile cuprivire la studii și dezvoltarea carierei. Răspunsurile sunt anonimizate și datele dumneavoastră sunt protejate conform legilor în vigoare.

Your future has a voice!

(Modificat de Ioan Dzitac - trimis iniţial de luni, 21 decembrie 2015, 13:12)